Dasi Kabel Baja Tanpa Saringan
  • Air ProDasi Kabel Baja Tanpa Saringan
  • Air ProDasi Kabel Baja Tanpa Saringan

Dasi Kabel Baja Tanpa Saringan

Kabeh spesifikasi ing ndhuwur awak tali stainless steel bisa disemprotake plastik
Tambah "P" menyang nomer kabeh produk semprotan, kayata "ST-100P" utawa "ST-100P".

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dasi Kabel Baja Tanpa Saringan



Kabeh spesifikasi ing ndhuwur awak tali stainless steel bisa disemprotake plastik


Tambah "P" menyang nomer kabeh produk semprotan, kayata "ST-100P" utawa "ST-100P".


BARANG NO.

LENGTH (MM)

Jembar (MM)

RANGE WRAPPING (MM)

KANGKAT TENSILES

MATERI

LBS

KGS

GDHST-100

100

4.6

22

100

46

SS304

GDHST-152

150

4.6

35

100

46

GDHST-200

200

4.6

50

100

46

GDHST-300

300

4.6

80

100

46

GDHST-360

360

4.6

95

100

46

GDHST-520

520

4.6

150

100

46

GDHST-680

680

4.6

195

100

46

GDHST-840

840

4.6

250

100

46

GDHST-1050

1050

4.6

285

100

46

GDHLT-152

152

7.9

35

145

65

GDHLT-200

200

7.9

50

145

65

GDHLT-300

300

7.9

80

145

65

GDHLT-360

360

22

95

145

65

GDHLT-520

520

7.9

150

145

65

GDHLT-680

680

7.9

195

145

65

GDHLT-840

840

7.9

250

145

65

GDHLT-1050

1050

7.9

285

145

65

GDSST-100

100

4.6

22

100

46

GDSST-152

152

4.6

35

100

46

GDSST-200

200

4.6

50

100

46

GDSST-300

300

4.6

80

100

46

GDSST-360

360

4.6

95

100

46

GDSST-520

520

4.6

150

100

46

GDSST-680

680

4.6

195

100

46

GDSST-840

840

4.6

250

100

46

GDSST-1050

1050

4.6

285

100

46


Q1: MOQ lan Wektu Pangiriman?
A1: MOQ is1000 pcs (10bag), wektu pangiriman udakara 5 ~ 7 dina.

P2: Kepiye conto-conto?
A2: Kita duwe conto tampilan ruangan

P3: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A3: Kita pabrik


Panas Tags: Dasi Kabel Baja Tanpa Saringan, Cina

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.