Band Pembungkus Spiral
  • Air ProBand Pembungkus Spiral
  • Air ProBand Pembungkus Spiral
  • Air ProBand Pembungkus Spiral

Band Pembungkus Spiral

Materi: digawe saka bahan PE
Panggunaan: sepisanan ndandani siji pucuk nganggo sabuk pengaman, banjur bunderake kabel searah jarum jam supaya bisa dadi tighen.
Gunakake: minangka kabel proteksi saka nyandhang lan jampel, lan bisa nambah tampilan kabel sing mlengkung.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Band Pembungkus Spiral




Bahan:digawe saka bahan PE


Panggunaan:sepisanan ndandani siji pucuk nganggo sabuk pengaman, banjur bunderake kabel searah jarum jam nganti dadi tighen.


Gunakake:minangka kabel proteksi saka nyandhang lan jampel, lan bisa nambah tampilan kabel sing mlengkung.


BARANG NO.

INNER DIA.

OUTER DIA.

Jembaré SCREW

RANGE WRAPPING (MM)

PAKET

GDS-3

1.5

3

4.0

1,5 × 10

10M

GDS-4

2.5

4

4.5

2 × 20

GDS-6

4

6

7.0

4 × 50

GDS-8

6

8

10.8

6 × 60

GDS-10

7.5

10

11.4

7,5 × 60

GDS-12

9

12

13.9

9 × 65

GDS-14

11

14

14.5

12,5 × 60

GDS-15

12

15

15.0

12 × 75

GDS-16

13

16

16.0

13 × 85

GDS-18

14

18

17.0

14 × 90

GDS-19

15

19

18.2

15 × 100

GDS-20

17

20

18.5

16 × 105

GDS-22

18

22

19.0

18 × 110

GDS-24

20

24

19.6

20 × 130

GDS-26

22

26

20.0

22 × 135

GDS-28

24

28

28.0

24 × 140

GDS-30

26

30

43.0

26 × 150


Q1: MOQ lan Wektu Pangiriman?
A1: MOQ is1000 pcs (10bag), wektu pangiriman udakara 5 ~ 7 dina.

P2: Kepiye conto-conto?
A2: Kita duwe conto tampilan ruangan

P3: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A3: Kita pabrik


Panas Tags: Spiral Wrapping Band, China, Pemasok, Produsen, Grosir, Digawe ing Tiongkok, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, ing stok, Akeh, Sampel Gratis, Rega, Quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.