Klem Kabel Tipe R
  • Air ProKlem Kabel Tipe R
  • Air ProKlem Kabel Tipe R
  • Air ProKlem Kabel Tipe R
  • Air ProKlem Kabel Tipe R

Klem Kabel Tipe R

Bahan: bahan nilon sing disetujoni UL, rating geni 94V-2, bisa digunakake maneh
Panggunaan: Lebokake kabel ing gesper mbenakake lan pasang nganggo sekrup.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Klem Kabel Tipe R



Bahan:materi nilon sing disetujoni dening UL, rating geni 94V-2, bisa digunakake maneh


Panggunaan:Lebokake kabel ing gesper mbenakake lan pasang nganggo sekrup.


Q1: MOQ lan Wektu Pangiriman?
A1: MOQ is1000 pcs (10bag), wektu pangiriman udakara 5 ~ 7 dina.

P2: Kepiye conto-conto?
A2: Kita duwe conto tampilan ruangan

P3: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A3: Kita pabrik


Panas Tags: Klem Kabel Tipe R, Cina, Pemasok, Produsen, Grosir, Digawe ing China, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, ing stok, Akeh, Sampel Gratis, Harga, Penawaran

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.