Dorong Gunung Dasi
  • Air ProDorong Gunung Dasi
  • Air ProDorong Gunung Dasi
  • Air ProDorong Gunung Dasi

Dorong Gunung Dasi

Bahan: nilon 66 sing disetujoni UL, rating geni 94V-2, resistensi asam, tahan korosi, insulasi sing apik, ora tuwa, ketahanan sing kuat
Panggunaan: ngebor dhisik piring mesin, banjur lebokake tali dasi menyang bolongan, banjur taline kenceng

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dorong Gunung Dasi



Bahan:nilon 66 disetujoni UL, rating geni 94V-2, resistensi asam, resistansi korosi, insulasi sing apik, ora tuwa, ketahanan sing kuat


Panggunaan:ngebor dhisik piring mesin, banjur lebokake tali dasi menyang bolongan, banjur taline kenceng


BARANG NO.

PANJANG

Jembaré

BUNDLE DIA. (MM)

KANGKAT TENSILES

DOLAN DIA.

Kandel PANEL

PAKET

INCH

MM

MM

LBS

KGS

INCH

MM

INCH

MM

GD-100PT

4 "

100

2.5

22

18

8

0,189 "

4.8

0.094

2.4

100PCS


Q1: MOQ lan Wektu Pangiriman?
A1: MOQ is1000 pcs (10bag), wektu pangiriman udakara 5 ~ 7 dina.

P2: Kepiye conto-conto?
A2: Kita duwe conto tampilan ruangan

P3: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A3: Kita pabrik


Panas Tags: Push Mount Tie, China, Pemasok, Produsen, Grosir, Digawe ing China, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, ing stok, Akeh, Sampel Gratis, Harga, Penawaran

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码