Tali Kabel Nylon Plastik Diri
  • Air ProTali Kabel Nylon Plastik Diri
  • Air ProTali Kabel Nylon Plastik Diri
  • Air ProTali Kabel Nylon Plastik Diri
  • Air ProTali Kabel Nylon Plastik Diri
  • Air ProTali Kabel Nylon Plastik Diri

Tali Kabel Nylon Plastik Diri

Kita nyedhiyakake Tali Kabel Nylon Plastik sing berkualitas tinggi kanthi SGS, ROHS, Garansi 5 taun. Kita nyedhiyakake hubungan kabel Nylon sajrone pirang-pirang taun, sing nutupi sebagian besar Status Serikat, Australia, Jerman, Korea Selatan, pasar Timur Tengah. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Kabel Nylon Diri Plastik Tyaiku Pambuka


Kita nyedhiyakake Tali Kabel Nylon Plastik sing berkualitas tinggi kanthi SGS, ROHS, Garansi 5 taun. Kita nyedhiyakake hubungan kabel Nylon sajrone pirang-pirang taun, sing nutupi sebagian besar Status Serikat, Australia, Jerman, Korea Selatan, pasar Timur Tengah. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.



2. Parameter Dasi Kabel Nylon Diri Plastik (Spesifikasi)


SPEC

WET: G

WET: 500G

2,5 * 80

23.1

0.0462

1,8 * 100

18.9

0.0378

1,9 * 100

19.7

0.0394

2.2 * 100

22.4

0.0448

2,4 * 100

23.4

0.0468

2,5 * 100

27.1

0.0542

1,9 * 120

23.4

0.0468

2,5 * 120

31.2

0.0624

2.0 * 150

29.3

0.0586

2,4 * 150

35.5

0.071

2,5 * 150

36.4

0.0728

2,5 * 160

42

0.084

2.2 * 200

44.4

0.0888

2,5 * 200

41.4

0.0828

2,7 * 150

40

0.08

2,7 * 200

53.4

0.1068

2,7 * 250

76.3

0.1526

2,7 * 300

99.1

0.1982

3.0 * 150

52.2

0.1044

3.0 * 200

63.9

0.1278

3.0 * 250

83.6

0.1672

3.0 * 300

96.7

0.1934

3,6 * 100

40.3

0.0806

3,6 * 120

47.9

0.0958

3,5 * 150

57.8

0.1156

3,6 * 150

65.9

0.1318

3,6 * 180

73.7

0.1474

3,5 * 200

77.5

0.155

3,6 * 200

85.4

0.1708

3,6 * 250

107.8

0.2156

3,6 * 300

128.4

0.2568

3,6 * 350

158.5

0.317

3,6 * 370

167.1

0.3342

4,0 * 200

91.9

0.1838

4,0 * 250

125.9

0.2518

4,0 * 300

144.2

0.2884

4,0 * 350

166.4

0.3328

4,0 * 400

212.4

0.4248

4,0 * 500

291.7

0.5834

4,8 * 100

54.1

0.1082

4,8 * 120

63.6

0.1272

4,5 * 150

82

0.164

4,8 * 160

95

0.19

4,8 * 180

105.6

0.2112

4,6 * 200 Biasa

105

0.21

4,8 * 200 Pelari panas

123.3

0.2466

4,8 * 200 abot

117.2

0.2344

4,6 * 250 Biasa

143.9

0.2878

4,8 * 250

146.3

0.2926

4,8 * 280

175.1

0.3502

4,6 * 300 Biasa

170.9

0.3418

4,8 * 300

179.1

0.3582

4,8 * 350

208.4

0.4168

4,8 * 380

232.3

0.4646

4,8 * 400

230.5

0.461

4,8 * 450

284.8

0.5696

4,8 * 500

333.5

0.667

4,8 * 550

383.5

0.767

4,8 * 650

444.5

0.889

4,8 * 970

899.6

1.7992

5.2 * 200

120.2

0.2404

5,2 * 250

176.3

0.3526

5.2 * 300

194.4

0.3888

5,2 * 350

246.2

0.4924

5.2 * 400

269.5

0.539

5.2 * 450

324.8

0.6496

5,2 * 500

376.7

0.7534

5,6 * 150

128.4

0.2568

5,6 * 200

136.2

0.2724

5,6 * 250

177.6

0.3552

5,6 * 300

231.3

0.4626

5,6 * 350

255.1

0.5102

5,6 * 400

318.4

0.6368

5,6 * 450

330.9

0.6618

5,6 * 500

399.6

0.7992

7.2 * 150

170.1

0.3402

7.2 * 200

210.1

0.4202

7.2 * 250

271.9

0.5438

7.2 * 300

311.1

0.6222

7.2 * 350

354.2

0.7084

7.2 * 400

377.5

0.755

7.2 * 450

470

0.94

7.2 * 500

516.7

1.0334

7,6 * 200

240.8

0.4816

7,6 * 250

291.4

0.5828

7,6 * 300

339.1

0.6782

7,6 * 350

405.4

0.8108

7,6 * 380

409.9

0.8198

7,6 * 400

449.8

0.8996

7,6 * 450

518.9

1.0378

7,6 * 500

605.8

1.2116

7,6 * 550

695.3

1.3906

7,6 * 600

890.8

1.7816

7,6 * 760

1051.2

2.1024

7,6 * 650

839.9

1.6798

7,6 * 700

901.7

1.8034

10 * 400

549.7

1.0994

10 * 450

579.2

1.1584

10 * 500

669.6

1.3392

10 * 550

909.4

1.8188

10 * 600

969.6

1.9392

10 * 650

1042

2.084

10 * 720

1442.6

2.8852

10 * 760

1377.9

2.7558

10 * 820

1453.5

2.907

10 * 1000

1859

3.718

10 * 1200

2150

4.3

12 * 300

795.3

1.5906

12 * 500

1438.2

2.8764

12 * 600

1723.9

3.4478


3. Fitur lan Aplikasi Dasi Kabel Nylon Dhewe Plastik


Tali Kabel Nylon Plastik Diri digunakake kanggo mbungkus kabel, kabel, konduktor, tanduran utawa barang-barang liyane ing industri listrik & elektronik,

lampu, hardware, farmasi, kimia, komputer, mesin, pertanian, lsp.

 

4. Rincian Dasi Kabel Diri Ngunci Plastik


1. Materiali¼šUL Nylon 66

2. Fitur: 94 V-2 sertifikasi, tahan panas, anti korosi, anti-penuaan, insulasi sing apik

3. Suhu operasi: -35 derajat dumugi 85 derajat

4. Jembar: standar 2.5mm, 3.6mm, 4.8mm, 7.6mm, 9.0mm, 12mm; jembaré liyane kasedhiya kaya sing dijaluk

5. Dawane: 60mm nganti 1200mm

6. Kekuwatan tarik: 2.5mm: 18LBS lan 8KGS, 3.6mm: 40LBS lan 18KGS, 4.8mm: 50LBS lan 22KGS, 7.6mm: 120LBS lan 55KGS, 9.0mm: 175LBS LAN 79.4kgs

7. Werna: Warna alami, UV ireng lan warna liyane kasedhiya kaya sing dijaluk


5. Kualifikasi Dasi Kabel Nylon Diri Plastik


Rohs, Reach, CE, IP68, Uji Tahan UV.



 

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


100 pcs / kothak plastik 25 kothak / karton
kanggo segel tali logam truk keamanan YDSS-003 kanggo perusahaan logistik

Liwat segara, liwat udara, liwat sepur utawa kurir. Kemasan hubungi kita kanggo rincian.


7. FAQ


Q1: Apa Aku Bisa Nampilake Logo Sendiri?

A1: Mesthi, kita produsen profesional lan duwe pengalaman OEM luwih saka 10 taun, logo pelanggan; logo bisa digawe nganggo laser, ukir, embossed, transfer transfer, lsp.

 

P2: Jam pinten kiriman?

A2: Biasane, 3-15 dina sawise konfirmasi pesenan lan pembayaran. Sejatine, bakal gumantung karo kualitas pesenan sampeyan.

 

P3: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A3: T / T 30% minangka setoran, lan 70% sadurunge dikirim. Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo.

 

P4: Kepiye nggawe bisnis dadi hubungan jangka panjang lan apik?

A4: a. Kita tetep njaga kualitas lan rega kompetitif sing apik supaya para pelanggan entuk manfaat;

b. Kita ngurmati kabeh pelanggan minangka kanca lan tulus nggawe bisnis lan kekancan karo dheweke, ora preduli saka ngendi.

 

P5: Yen kita tuku produk, nanging nemokake masalah kualitas, kepiye carane ngrampungake?

A5: Sawise dikonfirmasi, yen masalah kualitas amarga kita dudu kanggo sektor njaba, kita bakal menehi ganti rugi kanggo saben pelanggan.


Panas Tags: Dasi Kabel Nylon Diri Plastik, Cina, Pemasok, Produsen, Grosir, Digawe ing Tiongkok, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, ing stok, Akeh, Sampel Gratis, Rega, Quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.