Dasi Kabel Nylon
  • Air ProDasi Kabel Nylon
  • Air ProDasi Kabel Nylon
  • Air ProDasi Kabel Nylon

Dasi Kabel Nylon

Bahan: Nylon 66,94V-2, disertifikasi dening UL, tahan panas, kontrol erosi, insulate kanthi apik lan ora cocog karo umur.
Werna: Warna alami (utawa putih, standar), warna UV ireng lan warna liyane kasedhiya kaya sing dijaluk.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dasi Kabel Nylon



Bahan:Nylon 66,94 V-2, disertifikasi dening UL, tahan panas, kontrol erosi, insulate kanthi apik lan ora cocog karo umur.


Werna:Kasedhiya warna (utawa putih, standar standar), warna UV ireng lan warna liyane kaya sing dijaluk.


MODEL

Dawane

RANGGUH NGAPAK E

TOLERAN

ITEM NO (Width*Dawane) MM

BUNDLE

Kuwat TENSILE

INCH (")

DIAMETER MM

LBS

KGS

GD-2,5 × 60

2.4

2 ~ 11

18

8

GD-2,5 × 80

3.2

2 ~ 16

GD-2,5 × 100

4.0

2 ~ 22

GD-2,5 × 120

4.7

2 ~ 30

GD-2,5 × 150

6.0

2 ~ 35

GD-2,5 × 200

8.0

3 ~ 50

GD-3.6 × 150

6.0

3 ~ 35

40

18

GD-3,6 × 200

8.0

3 ~ 50

GD-3,6 × 250

10.0

3 ~ 65

GD-3,6 × 300

12.0

3 ~ 80

GD-3.6 × 370

14.6

3 ~ 105

GD-4,8 × 150

6.3

3 ~ 40

50

22

GD-4,8 × 200

8.0

3 ~ 50

GD-4,8 × 250

10.0

3 ~ 65

GD-4,8 × 300

12.0

3 ~ 80

GD-4,8 × 350

14.0

3 ~ 90

GD-4,8 × 370

14.6

3 ~ 98

GD-4,8 × 400

16.0

3 ~ 105

GD-4,8 × 430

16.9

3 ~ 120

GD-4,8 × 450

17.7

3 ~ 130

GD-4,8 × 500

19.7

3 ~ 150

GD-7,2 × 200

8.0

3 ~ 50

120

55

GD-7.2 × 250

10.0

4 ~ 65

GD-7,2 × 300

12.0

4 ~ 80

GD-7.2 × 350

14.0

4 ~ 90

GD-7.2 × 400

16.0

4 ~ 105

GD-7.2 × 450

18.0

4 ~ 110

GD-7.2 × 500

20.0

4 ~ 150

GD-7.2 × 550

21.6

4 ~ 165

GD-9,0 × 400

16.0

8 ~ 105

175

79.4

GD-9,0 × 450

18.0

8 ~ 118

GD-9,0 × 500

20.0

8 ~ 150

GD-9,0 × 550

21.6

8 ~ 160

GD-9,0 × 600

23.6

8 ~ 170

GD-9,0 × 650

25.6

8 ~ 185

GD-9.0 × 720

28.3

8 ~ 195

GD-9,0 × 800

31.5

8 ~ 230

GD-9,0 × 900

35.5

8 ~ 265

GD-9,0 × 1000

29.4

8 ~ 300

GD-9,0 × 1200

47.2

8 ~ 370

Q1: MOQ lan Wektu Pangiriman?

A1: MOQ is1000 pcs (10bag), wektu pangiriman udakara 5 ~ 7 dina.


P2: Kepiye conto-conto?

A2: Kita duwe conto tampilan ruangan


P3: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A3: Kita pabrik


Panas Tags: Ikatan Kabel Nylon, China, Pemasok, Produsen, Grosir, Digawe ing Tiongkok, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, ing stok, Akeh, Sampel Gratis, Harga, Penawaran

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.