Warta industri

Umum nggunakake ciri tali nilon

2020-11-04
Sabuk dasi nilon ing urip wong, umume kabeh wong wis digunakake, bisa digunakake kanggo dasi, persyaratan lan panggunaan utama liyane, dina iki editor jaringan xiaobian kanthi rinci rinci babagan ciri lan panggunaan utama, sing kepengin pelanggan ora ketinggalan.



1. Karakteristik: Amarga macem-macem produk, perhatian gedhe kanggo alat mecah, cetakan injeksi lan bahan baku. Pabrik anyar umume kudu ngliwati proses dawa kanggo nggawe produk sing apik. Skema desain iki duwe fungsi mundur (kajaba jinis pengikat), mung sing kaiket, lan uga sabuk sabuk sing bisa dicopot. Strip dasi nilon digawe saka bahan baku Nylon66 sing wis diverifikasi. Rating tahan api yaiku 94V-2. Ndhukung resistensi alkali, resistensi korosi, kekuatan dielektrik, resistensi daya tahan lan kekuatan dhuwur, suhu operasi saka -20 ° C nganti + 80 ° C.


Karakteristik tali tali nilon umum NGGUNAKake ciri khas tali dasi nilon umum nggunakake liyane


2. Spesifikasi: Tali nilon beda-beda gumantung karo spesifikasi pabrikan, lan konten spesifik umume padha. Jembar * Cara identifikasi dawa utawa metode identifikasi dawa siji dipilih dadi kunci. Contone, tali dasi nilon kayata CHS3 * 100 nuduhake pita dasi nilon 3 * lebar 100mm dawa. 3, panggunaan utama: umume digunakake kanggo pabrik perangkat keras, ngiket televisi, kabel elektrod internal komputer, lampu lan lampu lentera, motor, dolanan listrik lan produk liyane, peralatan pipa industri stasioner, kabel tetep ing prau, sepeda, kabeh mobil nganggo bungkus liyane utawa diikat, uga bisa digunakake kanggo ngeterake tani lan peternakan, hortikultura lan kerajinan.