Warta industri

Apa jinis materi sing sampeyan lakoni, lan apa ciri khas

2020-11-04
Ing saben dinten gesang kita, mesthi ana sawetara perkara sing kudu diikat supaya rapi lan stabil, kayata naleni garis listrik, garis AS, garis jaringan, lan liya-liyane, kayata naleni artikel kayata panggunaan saben dinane omah-omah omah, peralatan listrik, lsp., kayata ikatan cabang tanduran kayata anggur ing kembang kebon ... Ana akeh papan sing bisa diikat. Nanging apa sing kudu diikat? Rumiyin, masarakat biyen nganggo tali. Mengko, kanthi kemajuan masarakat, ana alat kanggo naleni sabuk. Antarane, sabuk pengikat minangka sing paling umum digunakake, lan macem-macem bahan sabuk pengikat katon. Dadi, apa bahan dasi kasebut? Apa ciri khas macem-macem bahan? Ayo kita tindakake ahli produksi kanggo ndeleng standar bahan bangunan dhasar.


Sabuk dasi, uga dikenal minangka sabuk kawat dasi, sabuk kawat dasi lan sabuk kunci, minangka sabuk sing digunakake kanggo ngikat barang, saiki umume ing pasar duwe sabuk dasi stainless steel lan sabuk dasi nilon rong jinis bahan, amarga aplikasi materi beda, mula watake ora padha.


Dasi stainless steel


Kaya sing diandharake, sabuk dasi stainless steel minangka jinis stainless steel 201, 304 stainless steel utawa 346 bahan stainless steel digawe saka ikat pinggang, minangka jinis ikatan industri babagan produk sabuk dasi stainless steel, duwe kunci bal waja mekanisme, strapping iku gampang lan trep, saengga cukup populer.


Nanging, miturut proses sing beda lan bahan aplikasi liyane, pita baja tahan karat bisa dipérang dadi pita stainless steel sing dilapisi plastik lan kaset stainless steel sing disemprot lan sapanunggalane. Antarane, sabuk dasi stainless steel sing dilapisi plastik uga dikenal kanthi sabuk dasi kabel stainless steel, nggunakake bahan tahan karat stainless steel njero lan njaba PVC, kanthi permukaan alus, kinerja insulasi permukaan apik, ora gampang karat lan karakteristik liyane, lan nduweni kunci otomatis fungsi, bisa digunakake kanggo wektu sing suwe, cocok kanggo kabel, naleni kabel; Lan sabuk dasi stainless steel plastik sing disemprot yaiku lapisan insulasi semprotan permukaan stainless steel saka sabuk dasi, uga nduweni insulasi lan tahan karat sing apik, kisaran aplikasi luwih jembar.


Dasi kabel nilon


Tali nilon yaiku jinis tali dasi nganggo nilon minangka bahan utama. Yen dibandhingake karo kawat dasi tradisional lan tali sing digawe saka PVC utawa serat, tali dasi nilon nduweni ketahanan sing kuwat, kekuatan tarik lan kekuatan pengaruh. Ing ikatan sing kuat, tali dasi ora bakal rusak, sing luwih gampang digunakake. Sanalika, hubungan nilon uga duwe resistensi asam sing kuat, resistensi alkali, tahan adhem lan tahan panas, nganti 40 derajat ing ngisor nol nganti 135 derajat kisaran suhu bisa digunakake kanthi normal; Lan, miturut cara naleni sing beda, sabuk pengikat nilon duwe sabuk pengikat dhewe, label sabuk pengikat, sabuk pengikat gesper sing longgar lan sabuk pengikat kepala pengikat liyane, bisa nemokake ikatan sing stabil saka macem-macem barang. Mula, tali nilon akeh digunakake ing TV, komputer lan sambungan internal liyane, lan lampu tetep, dolanan listrik, elektronik lan produk liyane, uga hortikultur pertanian lan kerajinan tangan lan artikel liyane sing diikat, saiki dadi ikatan sing paling umum ing pasar .