Warta industri

Sampeyan butuh wektu luwih saka 20 taun kanggo ngerteni, nanging pita plastik uga duwe daya tarik sing ndhelik iki. Coba sawise ndeleng

2020-10-29
Ikatan plastik ing urip bisa ngatasi akeh masalah, nanging saben solusi dasi plastik sing wis lawas ora bisa digunakake maneh kepiye? Dina iki aku bakal nuduhake 2 cara cepet kanggo ngilangi tali plastik lan ngatasi akeh kuwatir ing omah. Mangkene cara cepet kanggo mbongkar tali plastik kasebut.


2 cara cepet kanggo mbuka tali plastik

Ngeculake metode tali plastik siji: metode tusuk gigi

Pisanan nyiyapake tusuk gigi, banjur lebokake tusuk gigi menyang tali plastik ing njero blok, pungkasane kanthi narik tangan bisa gampang ngikat tali plastik kasebut.


Ngeculake cara tali plastik loro: cara pencet driji

Pertama gunakake pucuk jempol tangan kiwa kanggo njupuk potongan dasi plastik, banjur tarik alon-alon nganggo tangan tengen kanggo mbukak kunci dasi plastik.


Sawise ndeleng ujung urip iki, apa sampeyan ora ngerti carane ngeculake sabuk ikat plastik menyang bunder? Sinau 2 gerakan kasebut sekaligus, ikat sabuk plastik supaya bisa diproses, bisa ngatasi tali pinggang plastik kanthi gampang, cara iki gampang lan praktis. Apa sampeyan wis sinau 2 cara cepet kanggo mbukak hubungan plastik? Goleki