Warta industri

Karakteristik lan proses produksi straping

2020-10-29
Ing jaman saiki, lapangan aplikasi tali tali nilon amba banget. Akeh produk sing kudu dikemas nganggo tali dasi nilon mbutuhake sentuhan sing apik, kayata botol bayi, botol kosmetik, botol bir, lsp. Amarga produk sing NGGUNAKAN sabuk nilon beda-beda, kebutuhane menehi sensasi lan sensasi taktil beda uga, saiki, saiki akeh produsen sabuk dasi nilon bisa ngliwati macem-macem cara teknis, miturut panjaluk produk bakal menehi bahan sing apik, padhet, alus alus, gandum kulit kanggo ngenteni sensasi taktil sing beda.


Strapping lan ciri lan proses produksi


Mesthi wae, efek visual saka akeh produk kemasan plastik dasi nilon minangka faktor utama kanggo narik kawigaten konsumen, lan saiki sawetara efek visual bisa ditindakake kanthi nggunakake cahya lan warna. Contone: panggunaan teknologi pigmen khusus kanggo nggawe dasi nilon kanthi efek optik khusus; Liwat electroplating, nyemprotake logam kanggo nggawe dasi nilon kanthi rasa logam; Bahan transparan digunakake ing lapisan njaba, bahan kilap logam digunakake ing lapisan njero kanggo nambah refleksi lan pembiasan cahya, lan wadhah kasebut duwe efek tampilan sing beda ing sudhut lan garis cahya sing beda.


Tali digunakake kanggo akeh alias, kayata: tali, tali, tali PP, tali fleksibel, tali PET, lan liya-liyane. Tali digawe saka campuran plastik PP lan PET. Kita ujar manawa mesin nganggo tali lan tali tangan, bedane yaiku kekandelan bedane, mesin kanthi syarat tali luwih dhuwur. Proses produksi pita strap yaiku ing ngisor iki: partikel plastik lebur - tape menekan - mbentuk - adhem - bungkus - bungkus - panyimpenan. Pita strap bisa dipérang dadi: tape strap mesin, pita strap manual, tape strap abot, pita strap dicetak, baja plastik PET.