Warta industri

Pilih sabuk dasi nilon kudu menehi perhatian marang masalah kasebut

2020-10-29
Dasi kabel minangka produk plastik, ora bisa dielehake ing proses produksi, amarga proses produksi sing beda-beda bisa nyebabake sawetara tandha ing ndhuwur, kayata: gelembung udara, deformasi, tandha kobong, lsp. Nanging cacat cilik, amarga mengko nggunakake bisa nyebabake ancaman potensial lan ndeleng sabuk waos minangka bagean saka permukaan utama, ora bisa katon untu, untu, lan warna kudu padhang.

Deleng kinerja, nilon kanthi spesifikasi sing beda-beda kaiket, gaya tarik standare uga beda, kualitas awake dhewe apik banget, ora katon gampang pecah lan ngirim kasus sing renyah, nglegakake panjaluk konsumen, dimensi sing beda-beda nduweni jinis hubungan sing beda-beda, kabutuhan konsumen milih lan tuku miturut awake dhewe.


Nalika ngadhepi pasar semrawut saiki, ora ana standar gabungan negara, saéngga beda produksi pabrikan kanggo spesifikasi dasi kabel beda, regane uga beda, kanthi pikiran konsumen mung pengin spesifikasi produk sing padha kanthi rega murah , lan ora nggatekake kualitas produk, spesifikasi sing sejatine kanggo rega produk ora padha, ora liya yaiku materi produk, spesifikasi, aplikasi teknologi anyar, sumber produk.


Ngadhepi produk macem-macem ing pasar, konsumen ora nganggep mung masalah rega, mesthine kudu dadi sing pertama karo kualitas produk, pilih nilon kanggo ngikat produk sing butuh sawetara produsen sing dipercaya kanggo diproduksi, sanajan regane rada luwih dhuwur, nanging ana ora ana bebaya ing proses panggunaan, nggunakake urip iku dawa.


Kita kudu bundel, kudu nggunakake alat kanggo ngikat - kabel, nanging saiki ikatan kabel, miturut kabutuhan pasar wis ngasilake akeh kategori produk, lan ngasilake produk uga beda rega, efek panggunaan lan yen pengin tuku dasi kabel nilon sing cocog lan murah, kudu disiapake sadurunge.


Sampeyan kudu ngerti babagan kawruh babagan tali nilon sadurunge, lan tali nilon sing kudu digunakake kudu dingerteni. Saliyane tali nilon sing digawe saka plastik, ana tali teflon, sing bisa digunakake ing macem-macem lingkungan sing angel lan uga duwe pengaruh tahan suhu sing adhem lan dhuwur.


Sawetara bahan sing nduweni kualifikasi UL, efek bahan iki ora gampang tuwa, lan nggunakake bahan kabel kabel nilon iki duwe pola sing beda, kanthi bisa ngeculake panggunaan maneh bisa dadi tali kabel sing longgar, bakal ana liyane jinis: dasi kabel tipe micropyle, dasi kabel jinis tandha, dasi kabel balung iwak, dasi trapezoid, lan dasi kabel tipe bolt.