Warta industri

  • Sabuk dasi nilon ing urip wong, umume kabeh wong wis digunakake, bisa digunakake kanggo dasi, persyaratan lan panggunaan utama liyane, dina iki editor jaringan xiaobian kanthi rinci rinci babagan ciri lan panggunaan utama, sing kepengin pelanggan ora ketinggalan.

    2020-11-04

  • Ing saben dinten gesang kita, mesthi ana sawetara perkara sing kudu diikat supaya rapi lan stabil, kayata naleni garis listrik, garis AS, garis jaringan, lan liya-liyane, kayata naleni artikel kayata panggunaan saben dinane omah-omah omah, peralatan listrik, lsp., kayata ikatan cabang tanduran kayata anggur ing kembang kebon ... Ana akeh papan sing bisa diikat.

    2020-11-04

  • Ikatan plastik ing urip bisa ngatasi akeh masalah, nanging saben solusi dasi plastik sing wis lawas ora bisa digunakake maneh kepiye? Dina iki aku bakal nuduhake 2 cara cepet kanggo ngilangi tali plastik lan ngatasi akeh kuwatir ing omah. Mangkene cara cepet kanggo mbongkar tali plastik kasebut.

    2020-10-29

  • Dasi kabel minangka produk plastik, ora bisa dielehake ing proses produksi, amarga proses produksi sing beda-beda bisa nyebabake sawetara tandha ing ndhuwur, kayata: gelembung udara, deformasi, tandha kobong, lsp. Nanging cacat cilik, amarga mengko nggunakake bisa nyebabake ancaman potensial lan ndeleng sabuk waos minangka bagean saka permukaan utama, ora bisa katon untu, untu, lan warna kudu padhang.

    2020-10-29

  • Ing jaman saiki, lapangan aplikasi tali tali nilon amba banget. Akeh produk sing kudu dikemas nganggo tali dasi nilon mbutuhake sentuhan sing apik, kayata botol bayi, botol kosmetik, botol bir, lsp. Amarga produk sing NGGUNAKAN sabuk nilon beda-beda, kebutuhane menehi sensasi lan sensasi taktil beda uga, saiki, saiki akeh produsen sabuk dasi nilon bisa ngliwati macem-macem cara teknis, miturut panjaluk produk bakal menehi bahan sing apik, padhet, alus alus, gandum kulit kanggo ngenteni sensasi taktil sing beda.

    2020-10-29

 1