Ikatan Kepala sing Bisa Dipasang
  • Air ProIkatan Kepala sing Bisa Dipasang
  • Air ProIkatan Kepala sing Bisa Dipasang
  • Air ProIkatan Kepala sing Bisa Dipasang
  • Air ProIkatan Kepala sing Bisa Dipasang

Ikatan Kepala sing Bisa Dipasang

Bahan: NYLON 66 disertifikasi dening UL.
Fitur: Sawise kabel bundling, pasang kabel ing piring nganggo sekrup

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Ikatan Kepala sing Bisa Dipasang



Bahan:NYLON 66 disertifikasi dening UL.


Fitur:Sawise kabel bundling, pasang kabel ing piring nganggo sekrup


BARANG NO.

PANJANG

Jembaré

BUNDLE DIA. (MM)

KANGKAT TENSILES

PAKET

INCH

MM

MM

LBS

KGS

GD-150MH

6 "

150

3.6

32

40

18

100PCS

GD-200MH

8 "

200

4.8

42

50

22

100PCS


Q1: MOQ lan Wektu Pangiriman?
A1: MOQ is1000 pcs (10bag), wektu pangiriman udakara 5 ~ 7 dina.

P2: Kepiye conto-conto?
A2: Kita duwe conto tampilan ruangan

P3: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A3: Kita pabrik


Panas Tags: Ikatan Kepala Mountable, China, Pemasok, Produsen, Grosir, Digawe ing China, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, ing stok, Akeh, Sampel Gratis, Harga, Penawaran

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码