Dasi Kabel Nylon
  • Air ProDasi Kabel Nylon
  • Air ProDasi Kabel Nylon
  • Air ProDasi Kabel Nylon
  • Air ProDasi Kabel Nylon
  • Air ProDasi Kabel Nylon

Dasi Kabel Nylon

Bahan: UL kualifikasi NYLON66 (warna alami), rating geni 94V-2
Tahan karat asam lan tuwa,
Fitur: Sisih mburi sabuk dasi dirancang kanthi label kosong.
Sampeyan bisa menehi tandha nganggo pena.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dasi Kabel Nylon



Bahan:UL kualifikasi NYLON66 (warna alami), rating geni 94V-2

Tahan korosi asam lan penuaan.


Fitur:Pucuk ngarep sabuk dasi dirancang kanthi label kosong. 

Sampeyan bisa menehi tandha nganggo pena.


BARANG NO.

PANJANG

Jembaré

BUNDLE DIA. (MM)

KANGKAT TENSILES

UKURAN MAKER (MM)

INCH

MM

MM

LBS

KGS

GD-100MT

4 "

100

2.5

22

18

8

22 × 5

GD-110MT

4.4 "

110

2.5

22

18

8

10 × 22

GD-150MT

6 "

150

3

32

40

18

12 × 25

GD-200MT

8 "

150

3

42

40

18

12 × 25


Q1: MOQ lan Wektu Pangiriman?
A1: MOQ is1000 pcs (10bag), wektu pangiriman udakara 5 ~ 7 dina.

P2: Kepiye conto-conto?
A2: Kita duwe conto tampilan ruangan

P3: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A3: Kita pabrik


Panas Tags: Ikatan Kabel Nilon Marker, China, Pemasok, Produsen, Grosir, Digawe ing Tiongkok, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, ing stok, Akeh, Sampel Gratis, Rega, Quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码