Ikatan Kabel Simpul (Jinis Bolaï¼ ‰
  • Air ProIkatan Kabel Simpul (Jinis Bolaï¼ ‰
  • Air ProIkatan Kabel Simpul (Jinis Bolaï¼ ‰
  • Air ProIkatan Kabel Simpul (Jinis Bolaï¼ ‰
  • Air ProIkatan Kabel Simpul (Jinis Bolaï¼ ‰

Ikatan Kabel Simpul (Jinis Bolaï¼ ‰

Bahan: UL kualifikasi NYLON66 (warna alami), rating geni 94V-2
Panggunaan: ikatan kabel listrik umume, bisa dilonggokake lan digunakake maneh

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Ikatan Kabel Simpul (Jinis Bolaï¼ ‰




Bahan:UL kualifikasi NYLON66 (warna alami), rating geni 94V-2


Panggunaan:ikatan kabel listrik umume, bisa dilonggokake lan digunakake maneh


BARANG NO.

PANJANG

Jembaré

BUNDLE DIA. (MM)

KANGKAT TENSILES

PAKET

INCH

MM

MM

LBS

KGS

GD-100KT

4 "

100

=

25

18

8

100PCS

GD-120KT

4 "

100

=

30

18

8

100PCS

GD-150KT

8 "

150

=

39

30

14

100PCS



Q1: MOQ lan Wektu Pangiriman?
A1: MOQ is1000 pcs (10bag), wektu pangiriman udakara 5 ~ 7 dina.

P2: Kepiye conto-conto?
A2: Kita duwe conto tampilan ruangan

P3: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A3: Kita pabrik

Panas Tags: Ikatan Kabel Simpul (Jenis Bola ¼ ¼, Cina, Pemasok, Produsen, Grosir, Pabrik China, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, ing stok, Akeh, Sampel Gratis, Rega, Quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.