Borgol Tali Watch
  • Air ProBorgol Tali Watch
  • Air ProBorgol Tali Watch
  • Air ProBorgol Tali Watch
  • Air ProBorgol Tali Watch

Borgol Tali Watch

Bahan: nilon 66.
Fitur: Desain Borgol, sulih kanggo borgol wesi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Borgol Tali Watch




Bahan:Nilon 66.


Fitur:Desain borgol, sulih kanggo borgol wesi.


Q1: MOQ lan Wektu Pangiriman?
A1: MOQ is1000 pcs (10bag), wektu pangiriman udakara 5 ~ 7 dina.

P2: Kepiye conto-conto?
A2: Kita duwe conto tampilan ruangan

P3: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A3: Kita pabrik

Panas Tags: Tali Watch Borgol, Cina

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码