Dasi Kabel Ngunci Dobel
  • Air ProDasi Kabel Ngunci Dobel
  • Air ProDasi Kabel Ngunci Dobel
  • Air ProDasi Kabel Ngunci Dobel
  • Air ProDasi Kabel Ngunci Dobel
  • Air ProDasi Kabel Ngunci Dobel
  • Air ProDasi Kabel Ngunci Dobel

Dasi Kabel Ngunci Dobel

Bahan: bahan nilon 6 (ireng) sing disertifikasi dening UL.
Rating geni 94V-2, tahan asam, tahan korosi, ora gampang tuwa.
Fitur: Desain kunci dobel, kanthi kapasitas bantalan sing kuat

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dasi Kabel Ngunci Dobel



Bahan:Bahan nilon 6 (ireng) sing disertifikasi dening UL,

Rating geni 94V-2, tahan asam, tahan korosi, ora gampang tuwa.


Fitur:Desain kunci dobel, kanthi kapasitas bantalan sing kuat


BARANG NO.

PANJANG

Jembaré

BUNDLE DIA. (MM)

KANGKAT TENSILES

INCH

MM

MM

LBS

KGS

GD-115DL

5 1/8 "

125

6.0

22

77

35

GD-180DL

7 "

180

6.0

45

77

35

GD-180DDL

7 "

180

9.0

45

88

40

GD-260DL

10 1/4 "

260

9.0

66

110

50

GD-350DL

13 5/8 "

350

9.0

90

110

50


Q1: MOQ lan Wektu Pangiriman?
A1: MOQ is1000 pcs (10bag), wektu pangiriman udakara 5 ~ 7 dina.

P2: Kepiye conto-conto?
A2: Kita duwe conto tampilan ruangan

P3: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A3: Kita pabrik


Panas Tags: Ikatan Kabel Ngunci Ganda, Cina, Pemasok, Produsen, Grosir, Digawe ing Tiongkok, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, ing stok, Akeh, Sampel Gratis, Rega, Quotation

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码