Gandheng Kabel
  • Air ProGandheng Kabel
  • Air ProGandheng Kabel
  • Air ProGandheng Kabel
  • Air ProGandheng Kabel

Gandheng Kabel

Bahan: bahan nilon 66 sing disetujoni dening UL, rating geni 94V-2, kanthi lem spons sing diimpor, insulasi sing apik, daya tahan, ora gampang tuwa.
Panggunaan: Gulung potongan bolong spons sing dipasang, pasang menyang papan mesin kanggo fiksasi, banjur taleni kabel nganggo sabuk dasi.
Gunakake: trep, gampang, kanggo piring rai sing digunakake ora bisa ngebur bolongan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gandheng Kabel




Bahan:materi nilon 66 sing disetujoni dening UL, rating geni 94V-2, kanthi lem spons sing diimpor, insulasi sing apik, daya tahan, ora gampang tuwa.


Panggunaan:Gulung potongan sponge lem, pasang menyang papan mesin kanggo fiksasi, banjur taleni kabel nganggo sabuk dasi.


Gunakake:trep, gampang, kanggo piring rai sing digunakake ora bisa ngebur bolongan.


Q1: MOQ lan Wektu Pangiriman?
A1: MOQ is1000 pcs (10bag), wektu pangiriman udakara 5 ~ 7 dina.

P2: Kepiye conto-conto?
A2: Kita duwe conto tampilan ruangan

P3: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A3: Kita pabrik


Panas Tags: Kabel Ikatan Kabel, Cina, Pemasok, Produsen, Grosir, Digawe ing China, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, ing stok, Akeh, Sampel Gratis, Harga, Penawaran

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码