Nggawe kapal


Kita diajeni dadi tukang nggawe kapal paling gedhe ing donya lan salah sawijining pabrikan utama aksesoris kapal kelas China. Ikatan kabel laut kita [uga dikenal minangka tali bergigi baja lan ikatan kabel nilon sing ditempelake stainless steel], (semprotan), ekstrusi) ikatan kabel stainless steel, pratandha baja tahan karat, (jenis tahan ledakan) sambungan kabel laut [uga dikenal minangka kothak isian ] lan akeh produk liyane sing wis disertifikasi kanthi klasifikasi Norwegia, Jerman, Amerika Serikat, China lan negara-negara liyane lan wilayah, kanggo memenuhi jagad Kapal Kapal Kebutuhan sarat kualitas kanggo kualitas.