Teknik Energi


Ing bidang energi batubara tradisional â € œpengiriman lan distribusiâ € lan tenaga angin sing katon bersih lan angin darat, industri energi surya fotovoltaik lan tenaga nuklir, keamanan lan stabilitas bisa dadi pertimbangan kaping pisanan. Kajaba iku, lingkungan sing angel uga minangka sistem referensi sing penting banget. . Ing layanan karo investasi Denmark, investasi Jerman, ibukutha AS lan perusahaan internasional liyane, ikatan kabel Teflon, ikatan kabel stainless steel lan tahan suhu tinggi, ikatan kabel tahan adhem bisa ngatasi kahanan Xinjiang 40 "ƒ + lan minus 40" ƒ - Kondisi cuaca sing kurang apik.