Teknik Maritim


Ing lingkungan sing angel lan kebutuhan khusus mesin port, platform minyak, kabel serat optik laut, lan liya-liyane, tali baja tahan karat, label lan Nylon UV, suhu tinggi, produk adhem lan asam lan alkali tahan diekspor menyang negara lan wilayah sekitar jagad Kanthi produk sing larang regane larang, larik produk lan pengalaman industri sing nyengkuyung.