Teknik Komunikasi


Kanthi pangembangan teknologi komunikasi jagad lan revolusi industri, China lan negara berkembang lan negara maju wis berkembang kanthi cepet ing pambangunan stasiun basa, kabel, lan kamar komputer kanggo data utawa komunikasi serat optik, komunikasi seluler, lan gedhe panyimpenan data. Saliyane nyedhiyakake kabel, perlindungan, mbenakake, lan sambungan kabel standar sing berkualitas, kita uga duwe kemampuan kanggo mbantu pelanggan ngrancang lan ngasilake produk anyar saka aspek konstruksi sing luwih trep, fungsi sing luwih dioptimalake, kualitas stabil, lan bisa dikendhaleni biaya Logam kayata paduan baja tahan karat, paduan tembaga, lan paduan aluminium utamane plastik Nylon, ABS, PVC, RUBBER, PE, PP, lan PA.