• Produsen Tali Kabel
  • Dasi Kabel Nylon
  • Pabrik Tali Kabel Nylon
  • Produsen Ikatan Kabel Nylon
  • udakara1

Babagan awake dhewe

Suzhou Beixinda New Material Technology Co., Ltd. dununge ing kutha Suzhou Industrial Park sing asri lan dinamis, jejer karo area pemandangan Danau Taihu sing apik, 30 kilometer sisih kidul Bandara Internasional Sunan Shuofang; Pelabuhan Shanghai 75 kilometer, transportasi banyu, darat lan udara gampang. Perusahaan duwe lokakarya gaya kebon, sing jembaré luwih saka 20.000 meter persegi, luwih saka 100 karyawan, kalebu 11 staf ing departemen r & d, aset tetep 52 yuta yuan, produksi taunan luwih saka 3.000 ton sabuk dasi nilon, luwih saka 15.000 ton bahan nilon modifikasi, minangka salah sawijining sabuk dasi nilon profesional lan perusahaan produksi bahan modifikasi. Perusahaan kasebut duwe 20 mesin cetak injeksi ukuran gedhe, 12 mesin kemasan lan 6 peralatan ekstrusi sekrup kembar, ing antarane rong garis ekstrusi memutar tinggi Koberon Jerman. Teknologi produksi canggih, peralatan uji lengkap, tenaga teknis sing kuat, perusahaan wis lulus sertifikasi perlindungan lingkungan SGS, produk diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat, Timur Tengah lan negara-negara liyane lan wilayah.